Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /customers/f/a/3/delangstegracht.nl/httpd.www/wp-content/themes/pinstrap/includes/strap-extras.php on line 56 Teken mee! | De Langste GrachtDe Langste Gracht

Teken mee!

WAT HEBBEN WE ALLEMAAL TOT EN MET DECEMBER 2013 GEDAAN?

 

  • Teken mee op het water: op de boot met je klas of familie
  • Teken mee aan de wal: bij musea en tekensessies langs de grachten
  • Of teken mee met de klas

Wint jouw tekening De Langste Heren-, Keizers- of Prinsenprijs, dan ben je in december onze VIP-gast bij de opening van de expositie in het Amsterdam Museum.

 

LangsteGracht-15Teken mee op het water 

Met je familie op de boot! Van mei t/m oktober 2013 varen er regelmatig De Langste Gracht-boten door de grachten van Amsterdam. Neem je ouder(s) of begeleider mee en vaar mee: aan boord vertelt een historicus/kunstenaar jullie alles over 400 jaar grachten. En teken je samen je eigen stukje van de 400 meter lange gracht.

Voor wie: Voor kids van 6 tot 16 en hun begeleider(s)
Entree: € 9,50 p.p., vertrek vanaf CS

Teken mee aan de wal

Kom luisteren naar het verhaal over 400 jaar Amsterdamse grachten en teken jouw stukje van De Langste Gracht. En neem je ouders(s) of begeleider mee! Je kunt meetekenen in het Amsterdam Museum, in De Bazel aan de Vijzelstraat of op een locatie aan de grachten. We nodigen je hiervoor van harte uit!

Voor wie: Voor kids van 6 tot 16 en hun begeleider(s)
Entree: Gratis

multatulli_montageamsterdam_museum_montage1-1024x766

Teken mee met je klas

Met je hele klas op de boot! Lijkt het je gaaf om met je klas te leren over de geschiedenis van Amsterdam en te tekenen aan De Langste Gracht? PAK JE KANS en vraag je juf of meester om het speciale scholenpakket Wereldgrachten voor de groepen 7 en 8 te boeken! Wereldgrachten is een project van het Amsterdam Museum en Bureau Werelderfgoed. 
Wat gaat er gebeuren? Eerst volgen jullie op school een les over de geschiedenis van Amsterdam. Vervolgens varen jullie met de rondvaartboot van Canal Company door de grachten. Aan boord vertelt een historicus alles over 400 jaar grachtengordel. De boot legt ook aan, zodat jullie een grachtentuin en -huis kunnen bekijken.
Weer terug op de boot tekenen jullie een stuk van De Langste Gracht. En natuurlijk worden jullie in december uitgenodigd om de tentoonstelling in het Amsterdam Museum te bekijken.


vrijst-groep-schets2-hr