Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /customers/f/a/3/delangstegracht.nl/httpd.www/wp-content/themes/pinstrap/includes/strap-extras.php on line 56 Doneren | De Langste GrachtDe Langste Gracht

Doneren

Bent u enthousiast over ons initiatief? Onder de indruk van de samenwerkende partners en de combinatie van cultuureducatie en creativiteit voor een grote groep kinderen? Lees dan verder!

De Langste Gracht was niet mogelijk geweest zonder sponsors en begunstigers. Scholen hadden slechts een budget van € 5 per kind, de gemeente Amsterdam gaf een bijdrage en Canal Company was onze hoofdsponsor. Daarnaast hoopten we op een positief antwoord op onze aanvragen bij enkele private fondsen.

We hadden (en hebben) u nodig! U persoonlijk of uw bedrijf. Zonder particuliere steun was dit project niet mogelijk geweest. En u kunt De Langste Gracht nog steeds sponsoren.

Woont of werkt u in het centrum? Dan heeft u regelmatig de rondvaartboot zien varen met kinderen die onderweg veel hoorden over de geschiedenis van Amsterdam en aan De Langste Gracht van de wereld tekenden.

Stichting De Langste Gracht
NL40 TRIO 0212386735
Amsterdam 
KvK: 57272263